1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Ledige stillinger

På grunn av økende aktivitet har vi nå 2 ledige stillinger

1.  Kundemottaker / dele-ekspeditør  100 % stilling 

2.  Marine mekaniker / montør 100 % stilling

Så er du strukturert, ryddig, omgjengelig, seriøs og har gode holdninger til kunder og kolleger,

og kan jobbe på egen hånd med et sundt mål for bedriften du jobber i, ja da bør du sende inn en søknad med CV og litt om deg selv.

Erfaring fra vårt fag er en fordel, men det vil uansett bli gitt god opplæring i din nye jobb her hos oss.

Send gjerne din søknad til jarl@lundamoauto.no, eller kom innom oss på Sandmoen, Tiller.

Ønsker du å ta kontakt med oss pr telefon kan du ringe vårt  sentralbord 990 97 060 

 

 Lundamo Auto ble etablert av Jarl Wessel Lund Stølhaug i 1986. I 1997 ble vi Erling Sande sin hovedforhandler i Sør-Trøndelag. 

Vår hoved-importør Erling Sande har levert motorglede til det Norske folk i over 85 år. Erling Sande er et kvalitetsnavn som gjenspeiles i produktene som blir distribuert via et kvalitetssikkert forhandlernett som Lundamo Auto er en del av.
Vår butikk og verksted ligger på Tiller ( Sandmoen, i samme bygg som Ahlsell )  i Trondheim.  Vi har godkjendt verksted for lett og tung motorsykkel, ATV / UTV / snøscooter/ biltilhengere, samt et profesjonelt marineverksted. I og med at vi har godkjendt tilhengerverksted tar vi reprasjoner og godkjenning av blandt annet hesthengere, livdyrhengere og alt av biltilhengere.

Med 35 års erfaring og over 60 båtmodeller er vi en av midt-norges største båtforhandlere
Et utvalg av disse kan du se her på våre nettsider.     

WWW.LUNDAMOAUTO.NO

Foruten båter forhandler vi også tung og lett motorsykkel, mopeder / scootere / MC  av Suzuki, Zero el-mc, NIU elscooter, Peugeot, Peugeot El-sykler - Niu KQi3 Pro Sparkesykkel. Tilhengere av Ifor Williams,Hippe, Brenderup, Tiki, Svela og Montana. Påhengsmotorer fra Suzuki,utstyr og tilbehør fra nøye utvalgte leverandører og merker.