1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Ledige stillinger

1 Ledig stilling

På grunn av økt salg søker vi montør / mekaniker til vårt marineverksted på Tiller

Så er du strukturert, ryddig, omgjengelig, seriøs og har gode holdninger til kunder og kolleger,

og kan jobbe på egen hånd med et sundt mål for bedriften du jobber i, ja da bør du sende inn en søknad med CV og litt om deg selv.

Send gjerne din søknad til jarl@lundamoauto.no, eller kom innom oss på Tiller.

Ønsker du å ta kontakt med oss pr telefon kan du ringe vårt  sentralbord 990 97 060 

 

 Lundamo Auto ble etablert av Jarl Wessel Sølhaug i 1986. I 1997 ble vi Erling Sande sin hovedforhandler i Sør-Trøndelag. 

Vår hoved-importør Erling Sande har levert motorglede til det Norske folk i over 80 år. Erling Sande er et kvalitetsnavn som gjenspeiles i produktene som blir distribuert via et kvalitetssikkert forhandlernett som Lundamo Auto er en del av.
Vår butikk og verksted ligger på Tiller ( Sandmoen, i samme bygg som Ahlsell )  i Trondheim.  Vi har godkjendt verksted for lett og tung motorsykkel, ATV / UTV / snøscooter/ biltilhengere, samt et profesjonelt marineverksted. I og med at vi har godkjendt tilhengerverksted tar vi reprasjoner og godkjenning av blandt annet hesthengere / livdyrhengere.

Med 34 års erfaring og over 60 båtmodeller er vi en av midt-norges største båtforhandlere
Et utvalg av disse kan du se her på våre nettsider.     

WWW.LUNDAMOAUTO.NO

Foruten båter forhandler vi også tung og lett motorsykkel, mopeder / scootere / MC  av Suzuki, Zero el-mc, NIU elscooter, Peugeot, Derbi, Peugeot El-sykler. Tilhengere av Ifor Williams,Hippe, Tiki, Svela og Montana. Påhengsmotorer fra Suzuki,utstyr og tilbehør fra nøye utvalgte leverandører og merker.